Gastenboek

Nieuw bericht

 Naam: *
 E-mail:
 Bericht: *
 Ga je akkoord met voorwaarden ?
 Antwoord invoeren (geen hoofdletters!)
*
 
 Algemene voorwaarden:
 Klik hier om algemene voorwaarden te lezen.
 
 Naam: Stefanie en martijn - E-mail Adres: Martyvdpeppel@gmail.com
Jolanda heeft onlangs onze woonkamer onder handen genomen en het is echt super mooi geworden! Door haar goede kijk en adviezen hebben we nu meer warmte en eenheid in onze kamer gekregen! Super bedankt!!
 
 Naam: Susanne Mijland - E-mail Adres: susanne@orthoconsult.nl
Jolanda heeft bij ons zowel de kinderkamers (in Afrika stijl en een onderwater kamer) als de kamer beneden gerestyled! En tot grote tevredenheid! Jolanda heeft na gesprek snel door wat de stijl is die bij de klant past. En het resultaat vonden zowel de kids als wij fantastisch.
 
 Naam: alex willems - E-mail Adres: listrac@gmail.com
mondzorg deurne , bomeer.
Wij als medewerkers en ook de patienten voelen zich helemaal thuis. Jolanda heeft het authentieke van de villa mooi gecombineerd met modern. Het totale plaatje heeft ze gemaakt van inkoop tot styling. Klasse.
 
 Naam: marili willems - E-mail Adres: mariliwillems@gmail.com
Ik ben blij dat ik jolanda ontmoet heb, haar ideeen voor de praktijkruimte waren top.
Bedankt!
 
 Naam: manon - E-mail Adres: r.boer63@upcmail.nl
leuke site jolanda! De jaren -70 stoel staat perfect bij ons, en de katten hadden hem gelijk ingenomen!

hartelijke groet
manon
 
 Naam: fam mattheeuwse - E-mail Adres: a.mattheeuwse@upcmail.nl
Jolanda, leuk, spontaan. Op het advies van Jolanda hebben we de muur laten stucadoren, en meubels met een moderne uitstraling gekocht. Het geheel is klassiek met een vleugje modern. Resultaat is prima gelukt. Bedankt
 
 Naam: fam vd leeden
Jolanda heeft de juiste adviezen aangedragen, en zodoende zijn we op de juiste indeling, kleur, gordijnen, tapijt keuze gekomen. En zijn we zeer tevreden op het eindresultaat.
 
 Naam: Stijn van Empel
Ik ben erg tevreden met het interieur van mijn appartement dat mede tot stand is gekomen met behulp van tips en betrokkenheid van Jolanda. Bedankt voor de hulp en het advies.
 
 Naam: fam vd sande - E-mail Adres: roelmirthe@wannadoo.nl
Ons huis is enorm opgeknapt na alle tips die we van Jolanda hebben gekregen. Mooie kleur op de muur die echt heel goed bij de nieuwe houten vloer combineert. Met minimale veranderingen hebben we een geweldig mooie huiskamer gekregen , die rust en eenvoud uitstraalt. Super!
 
 Naam: Willem van Vroenhoven - E-mail Adres: w.vvroenhoven@huybregts-relou.nl
Hoi, Landa. We zijn erg blij met jou en je medewerkers, de modelwoning word erg mooi en de samenwerking loopt ook prima, fijn dat er ook nog mensen zijn die gaan voor kwaliteit en waar je van op aan kunt. Erg bedankt vanuit Notarisplein in Valkenswaard en succes voor de toekomst. Bouwteam 12 woningen Valkenswaard
 
 Naam: Joseth - E-mail Adres: sandjes@chello.nl
Ha Jolanda!
Super bedankt voor de leuke tips, waardoor een gedeelte van onze woonkamer een nieuwe look heeft gekregen. We moeten nog wel een paar dingen afwerken.
Als het echt af is, zoals Echtlanda het heeft bedoeld, dan kom nog maar een keer een foto maken.
We krijgen veel leuke reacites van iedereen!
En de tinnen hanglamp is ook heel mooi, ben er heel blij mee.
Groetjes Joseth en de rest
 
 Naam: Rina van de Wal - E-mail Adres: info@ruudvandewal.nl
hoi Jo,
super bedankt voor je tips en adviezen over onze leefkeuken/kamer. het is precies hoe we het wilden. ik geniet er nog elke dag van.
succes met je werk!!
en je hebt een mooie site
Groetjes Rina van de wal
 
 Naam: Linda Dekkers - E-mail Adres: lindadekkers1983@hotmail.com
Jolanda,
Echt een mooie site!
Lekker kleurrijk! Leuk dat je onze keuken er ook op hebt gezet. We zijn er echt heel blij mee. Nu past hij ook beter bij ons. Echt iedereen die bij ons binnenkomt loopt meteen naar de keuken en vraagt hoe we dat gedaan hebben omdat het zo leuk is. Lekker kleurig en gezellig!!
Nog heel veel succes met je zaak en als we weer iets hebben weten we je te vinden.
Liefs Linda
 
 Naam: Pauli Vennix van CRA vastgoed Eindhoven - E-mail Adres: pv@cravastgoed.nl
Jolanda,

een geweldige prestatie die je voor ons geleverd hebt in Schoonhoven. Even voor degenen die dit lezen en niet weten waar het over gaat: Echtlanda heeft voor CRA vastgoed in Eindhoven een 3-tal appartementen ingericht in ons plan Scheepmakershaven in Schoonhoven. Deze appartementen waren nog te koop en door middel van een inrichting wilden wij de verkoop een impuls geven. Nou, dat is gelukt. De makelaars, potentiële kopers en uiteraard wij, zijn razend enthousiast over het resultaat. Als mensen geïnteresseerd waren in de woning, vroegen ze al meteen of ze de inrichting er bij konden krijgen. Nou, dat zegt genoeg. Wij zijn heel tevreden over de frisse, moderne inrichtingen en zullen Jolanda zeker een volgende keer ook inschakelen.
Heel veel groetjes.
 
 Naam: Willem - E-mail Adres: janwim@tiscali.nl
Ha Jolanda,

Elke dag geniet ik van de metamorfose die je mijn woning hebt gegeven. Een verrassend mooi resultaat. Iedereen die ik op bezoek krijg, zegt dat ook. Het is nu ook veel gezelliger geworden door de combinatie van kleuren en de leuke kaarsen. Zeker te weten dat ik je weer zal vragen wanneer een modernisering of vernieuwing nodig is.
Alleen verwacht ik dat je het steeds drukker zult krijgen door de projecten die je aangeboden krijgt. Het kan niet anders dan dat meerderen hun ogen zullen openen. Er staat jou nog een mooie toekomst te wachten. Denk ook een beetje aan je vrije tijd ook al is dit werk tegelijk je hobby.

Groetjes Willem
 
 Naam: Marij van der Staak
Hoi Jolanda,
Je hebt van mijn huiskamer iets leuks weten maken.
Met wat schuiven en meten is het een leuk geheel geworden.
Vooral de lamp !!
Met wat leuke ideetjes van jou,is het gezellig geworden!!
Bedankt voor alles.
Groetjes Marij
 
 Naam: Astrid
Hey Landa,

Wauw wat een leuke site en heerlijk kleurrijk. Net zoals jezelf bent.........Ik ben blij met je hulp, mijn huis wordt iedere week mooier.
Groet Astrid
 
 Naam: Paula - van Paulissimo
Hoi Jolanda,
Leuke, veelzijdige en verrassende site. Lijkt wel een verrassingsdag in het kwadraat. Wie weet zien we ooit raakvlakken. zie www.paulissimo.nl
groetjes en cu
Paula
 
 Naam: Monique en Jay
Hey Jolanda,
Super hoe je ons helpt met het nieuwe huis.
zonder jouw hulp zou het veel moeilijker zijn.
Als we over een aantal maanden over gaan zal het nieuwe huis fantastisch zijn, door jouw hulp.
Groetjes Monique en Jay, en de kids.
 
Copyright © 2007 Echtlanda.nl - Bezoekers: 187352

www.egstudio.nl